Qutron introducerer QT-Light LED produkt serien

Qutron A/S har eksisteret i mere end 10 år. Qutron A/S har en stor viden indenfor elektronik og mekanisk design. Denne faglige ballast i kombination med vores innovative og kreative evner omsætter vi til gennemtænkte og professionelle produkter. Inden for belysning har Qutron A/S nu skabt LED produktserien ”QT Light”. Denne produktserie har et gennemtænkt design og giver et behageligt lys med bred anvendelse til indendørs brug.

Produktionen af ”QT Light” serien sker på fabrikker, der er nøje udvalgte. Vi overvåger løbende produktionen for at sikre en høj og ensartet kvalitet. Alle varer bliver kvalitetskontrolleret inden de forlader os.
Der er en række fordele forbundet med at samarbejde med Qutron A/S. Vi tilbyder vores innovative og kreative viden til at sammensætte netop de produkter, som giver vores kunder den bedste hverdag.

Vi tilbyder vores kunder en professionel rådgivning og vi yder dansk support. Vi samarbejder med lokale elektrikere, der på vores foranledning og efter vores anvisninger kan montere alle vores produkter. Vores produkter er teknisk godkendte.
Vores fremgangsmåde er unik, idet vi har en meget bred viden hvilket sikrer, at vi kan tilbyde optimale løsninger inden for belysning der sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at samarbejde med dem.