Om Qutron

Qutron har eksisteret i mere end 10 år og er stiftet af Ole Magleby i 2007.

I Qutron arbejder vi med teknologi, innovation og rådgivning i interne- og kundedrevne projekter. .

Andre projekter er af længerevarende karakter, hvor vi er involveret som teknologipartner og inspirator med henblik på at optimere eksisterende elektroniske løsninger eller forbedre produkter på anden vis.

Indfaldsvinklen på opgaverne kunne også være kundernes ønske om kvalitets- og eller miljømæssige forbedringer.

Projekterne er typisk udviklingsopgaver inden for elektronik eller elektronik produktion. Opgaverne arbejder som oftest med optimering og/eller kvalitetssikring.

I 2018 har vi besluttet at udvide vores aktiviteter og satse mere kommercielt og sælgende. Vi ønsker at tiltrække opgaver og projekter ganske som hidtil. Men samtidig ønsker vi at udvikle virksomheden og stå mere konkret som teknologi- og sparringspartner.

Med det udgangspunkt er Per Sponholtz tiltrådt som partner. Per har brancheerfaring indenfor IT, Auto, Kvalitet og Ledelse.

Vi ønsker i tæt samarbejde at udvikle Qutron og målrette vore indsatser og arbejde mod løsninger, som direkte kan måles og sælges.

Ole Magleby Gudmand-Høyer, CEO – Chief Executive Officer

Baggrund 25 års erfaring og viden indenfor elektonik, udvikling og design. Mere end 10 års erfaring med analyse og design i store virkomheder, både i Danmark og udlandet.

Nis Philipsen, Formand for bestyrelsen

Internationalt orienteret leder med betydelig erfaring i globale, eksport- og projekt orienterede virksomheder. Specielt orienteret mod strategi og virksomhedsudvikling byggende på en bred erfaring med alle discipliner i en international virksomhed.

Per Sponholtz, Bestyrelsesmedlem

Nøgleordene i mit hidtidige erhvervsforløb har været internationalisering, udvikling, markedsføring, salg og servicemanagement – samt kommunikation på alle niveauer. Mit arbejde har varieret fra at gennemføre change management – herunder implementering og opfølgning på strategier og planer, til arbejde med branding, kvalitet og relations-programmer.

Claus Wædeled, Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem med betydelig international ledelseserfaring som administrerende direktør. Nøglekompetencer omfatter bestyrelse, ledelse, strategi, turnaround, salg og marketing, detailhandel, kapital- og franchisekæder og indkøb. Resultatorienteret med evnen til at fastholde det overordnede perspektiv.